0

Politica de confidentialitate* SC ARCO EXPERT SRL
este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de inregistrare 29847.

* SC ARCO EXPERT SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC ARCO EXPERT SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC ARCO EXPERT SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@arcoexpert.ro, sau prin posta la adresa: ARCO EXPERT SRL Bucuresti, Str Vulturilor nr 92, Sector 3.

SC ARCO EXPERT SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia firmelor de curierat Fan Courier si Posta Romana, in vederea onorarii comenzi si strict dupa acceptul clientului. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

* Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul IZONE.RO sunt transmise pe cale electronica, SC ARCO EXPERT SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC ARCO EXPERT SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

SC ARCO EXPERT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): 
•    dreptul de a cere SC ARCO EXPERT SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
•    dreptul de a cere SC ARCO EXPERT SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 
•    dreptul de a cere SC ARCO EXPERT SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; 
•    dreptul de a cere SC ARCO EXPERT SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@iZONE.ro, sau prin posta la adresa: SC ARCO EXPERT SRL, str Vulturilor nr 92, Bucuresti, Sector 3

 

* iZONE.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor IZONE.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC ARCO EXPERT SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul IZONE.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului IZONE.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Cosul meu

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.